Românii care au lucrat în construcții în Italia ar putea avea bani în plus de încasat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii care au lucrat în construcții în Italia ar putea avea bani în plus de încasat. Este vorba de o asigurare suplimentară la fondul de construcții.  

Muncitorii români, care lucrează sau au lucrat în Italia în sectorul construcțiilor, sunt avertizați de filiala sindicatului italian CGIL din România că, pe lângă plata remunerației, au dreptul la o asigurarea suplimentară de salariu la fondul de construcții. Astfel, este posibil să nu știe că au sume de bani strânse, la care au dreptul.

CGIL România îi invită pe lucrătorii români din construcții să se adreseze celui mai apropiat birou CGIL, în România sau Italia, pentru a verifica dacă există sume neîncasate pe numele lor.

"Hai lavorato o lavori in edilizia in Italia? Sai che oltre la paga giornaliera hai diritto all'accantonamento di salario aggiuntivo presso la cassa edile? Potresti avere delle somme di denaro accantonate e non riscosse.Rivolgiti allo sportello INCA - FILLEA Romania oppure alla sede FILLEA CGIL più vicina a te in Italia per verificare se ci sono somme accantonate e non riscosse a tuo nome.

"Ați lucrat sau lucrați în construcții în Italia? Știți că, pe lângă plata zilnică, aveți dreptul la o asigurarea suplimentară de salariu la fondul de construcții? Este posibil să aveți sume de bani strânse pe care nu le-ați ridicat.Contactați ghiseul INCA - FILLEA România sau biroul FILLEA CGIL cel mai apropiat de dvs. în Italia pentru a verifica dacă există sume neîncasate pe numele dvs.", este mesajul postat de Fillea Cgil Romania pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel