ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018. Nadina Calistru, româncă din Italia, voce MINUNATĂ. ”Și România ar fi mândră să te aibă”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O româncă a venit din Italia în România pentru a participa la concursul de talente ”Români au talent” de la PRO TV. 

ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018. Se numește NADINA CALISTRU, are 30 de ani, este solistă de operă în Veneția, dar lucrează și la un restaurant. 

ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018.  A cântat și a ridicat sala în picioare. Pielea de găină a Andrei a fost la locul ei. A luat patru ”DA” și a fost îmbrățișată de Smiley și Pavel Bartoș. 

ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018.  Mărturisește că ”acum m-am obișnuit în Italia, dar când am plecat, la 17 ani, a fost greu, m-am simțit foarte singură”. În public, a fost bunica ei căreia i-a umplut sufletul de bucurie, mai ales când toată sala a aplaudat-o îndelung. 

ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018.  Andi Moisescu a întrebat-o ce face în Italia. Rușinată, a răspuns: ”Când... și mai fac și altceva pe lângă. Lucrez la un restaurant”. Juratul i-a spus că nu are de ce să-i fie rușine pentru că ”Italia trebuie să fie mândră să te aibă. Și România ar fi fost”. 

ROMÂNII AU TALENT, 13 aprilie 2018.  Mihaela Rădulescu și-a amintit de momentul când și ea și-a adus bunica în public ca să fie mândră de nepoata ei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel