România a găzduit 277.000 de fani la cea de-a 5-a ediție a celui mai mare festival de pe plajă din Europa

Alexandra Curtache |
Data publicării:
România a găzduit 277.000 de fani la cea de-a 5-a ediție a celui mai mare festival de pe plajă din Europa / Foto: Captură video youtube
România a găzduit 277.000 de fani la cea de-a 5-a ediție a celui mai mare festival de pe plajă din Europa / Foto: Captură video youtube

Ultima seară a ediției aniversare a Neversea, cel mai frumos și colorat festival organizat pe o plajă din Europa, a fost unică și a oferit momente incredibile pentru cei peste 70.000 de fani. Artiști și DJ naționali și internaționali au oferit spectacole uimitoare.

Festivalul Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsăritul soarelui și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup-ul celor patru zile de festival.

"LOCO CON NEVERSEA" ar putea descrie prestația live a unuia dintre cei mai așteptați artiști din lineup-ul acestei ediții, columbianul J Balvin, care a oferit un show perfect.

 

Zecile de mii de fani prezenți pe scena principală



Zecile de mii de fani prezenți pe scena principală s-au bucurat de fiecare moment, cântând și dansând ca o adevărată "gașcă latino". Balvin a interacționat cu publicul pe tot parcursul evenimentului și a invitat pe scenă un fan al festivalului Neversea pentru a interpreta împreună piesa "LA CANCIÓN" (J Balvin & Bad Bunny).

"Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și că aș putea trăi aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!". Acestea au fost cuvintele pe care J Balvin le-a adresat fanilor festivalului Neversea. Ca la fiecare spectacol live, artistul columbian și-a semnat celebrul pantof sport și apoi l-a dăruit unui fan din public.

În semn de apreciere pentru fanii festivalului, J Balvin a prezentat în premieră o nouă piesă pe care o va lansa ca single oficial, iar publicul a fost înnebunit. Toți cei prezenți pe scena principală au cerut un bis, iar Balvin a răspuns afirmativ. El a interpretat piesa la care a colaborat cu Bad Bunny și Cardi B, single-ul "I Like It", care are peste 1,7 miliarde de difuzări pe Spotify.

Un alt moment care a dus petrecerea de pe plajă la un alt nivel a fost setul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul a fost "strop de culoare" la ediția aniversară a festivalului Neversea. Nu a fost doar un set de DJ, a fost un spectacol vizual, iar mișcările de dans și glumele lui Ganacci au stârnit hohote de râs. Aflat în prezent într-un turneu de promovare pentru noul său album, "Take Me To America", Salvatore a inclus noul său single, "Your Mother", în spectacolul live de pe scena principală.

 

"România, ești uimitoare!"



Fiecare dintre cele patru zile ale Festivalului Neversea a adus bucurie fanilor care s-au bucurat de artiștii care au concertat pentru prima dată în România. Rapperul american Lil Uzi Vert a fost primit cu mult entuziasm de fanii Neversea. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea, care i-au oferit un cadou neașteptat: un desen cu artwork-ul noului său album.

"România, ești uimitoare!", le-a transmis Lil Uzi Vert fanilor în semn de mulțumire.

Alok, DJ-ul clasat pe locul 4 în Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Aflat la prima sa apariție la festivalul de pe litoralul Mării Negre, Alok a avut o surpriză pentru fanii festivalului; el a invitat-o pe INNA să i se alăture pe scenă, iar împreună au interpretat hitul lor "It Don't Matter".

Momentul a fost excelent primit de fani, INNA purtând steagul național și cântând alături de ei. "Neversea, ești minunată, România, te iubesc!". Acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat setul de pe mainstage.

 

Oamenii s-au simțit extraordinar patru zile neîncetat

Organizatorii de la Neversea au pregătit câte un act live pentru fiecare dintre cele patru zile ale festivalului. Artistul american Lil Pump, capul de afiș al celei de-a doua zile de distracție de pe litoralul Mării Negre, a fost impresionat de primirea din partea publicului român, pentru care a pregătit un show special. Rapperul a cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar la final le-a mulțumit fanilor din România.

Aflat în topul primilor 10 DJ din lume, Steve Aoki a fost așteptat cu nerăbdare de fanii de la Neversea. DJ-ul și producătorul american are o legătură specială cu festivalul. Energia lui Aoki a dus distracția la un alt nivel în cea de-a doua zi a festivalului Neversea. DJ-ul a avut pregătite 20 de prăjituri pentru celebrul moment "Cake Me!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel