ROMÂNI, CONDAMNAȚI în Anglia după ce au BATJOCORIT o femeie în casă cu copiii acesteia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi bărbați români au fost condamnați la închisoare după ce ar fi violat o femeie pentru că a fost una dintre zilele lor de naștere.

Potrivit metro.co.uk, Claudiu Ivașcu, în vârstă de 23 de ani, și Nicolae Mihai, în vârstă de 22 de ani, ar fi atacat femeia în casa ei din Colchester, Essex, pe 14 aprilie 2017, în ziua când Ivașcu a împlinit vârsta de 22 de ani. Cei doi  au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 20 de ani de închisoare.

Victima a trebuit să-și retrăiască experiența în timpul procesului și, în timp ce ei erau închiși, ea ar fi fost abuzată de familiile atacatorilor. Ivașcu ar fi pus victima pe jos pentru ca Mihai să o violeze și când a terminat, Ivașcu ar fi violat-o, în timp ce copiii ei dormeau sus.

Citește și Marea Britanie. Tânăr ROMÂN, SPULBERAT pe trecere. ALTAR pentru victimă pe o stradă din Londra

Cu toate acestea, în timpul atacului, unul dintre copii ar fi venit jos și Mihai i-ar fi ordonat să se întoarcă la culcare. Se pare că cei doi erau beți în ziua atacului, în timp ce victima era trează, iar Ivașcu ar fi avut cereri sexuale repetate.

Ivaşcu şi Mihai se pare că o cunoşteau pe femeie şi astfel au mers la ea acasă, în miezul nopţii, pentru a-i oferi bani contra unor relaţii intime.

După ce au batjocorit-o pe femeie, cei doi români s-au întors acasă şi s-au culcat, fiind ulterior reţinuţi de poliţia alertată de victimă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel