ROMÂNI, condamnați în Anglia. DETALII din RECHIZITORIU

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Trei români au fost condamnați la închisoare în Anglia.

Trei români, hoți de buzunare, au fost condamnați la închisoare în Anglia pentru mai multe furturi comise în estul Londrei, mai exact în Redbridge, Newham, Barking şi Dagenham.

Potrivit news.met.police.uk, cei trei au pledat „vinovat" în fața judecătorilor Curții din Barking. Nuți Baeram, în vârstă de 39 de ani și Antonivici Duduianu, de 43 de ani au fost condamnați la patru ani de închisoare pentru 19 infracțiuni, iar Liviu George Bocaca, de 27 de ani, a primit 28 de luni de închisoare pentru patru infracțiuni. Furturile ar fi fost comise anul acesta, în perioada ianuarie-august.

Conform rechizitoriului, românii condamnați vizau persoanele vârstnice și vulnerabile. Cea mai în vârstă victimă fiind de 93 de ani. Tactica lor era următoarea: le distrăgeau atenția în momentul în care coborau sau urcau într-un autobuz, apoi le furau din buzunare bani, carduri și telefoane mobile.

Sergentul detectiv Shaun Holyhead, de la RTPC, a declarat: „Nebunia pe care au arătat-o pentru vârstnici este cu adevărat șocantă. În unele dintre infracțiunile lor au luat ceea ce ar putea părea unora o sumă mică de bani, dar pentru victimele lor a fost semnificativă și a afectat viața lor. Sper că faptele lor vor acționa ca un mijloc de descurajare pentru alții care intenționează să utilizeze rețeaua de transport pentru a comite infracțiuni, că ei au șanse foarte mari de a fi prinși și închiși", mai arată sursa citată.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel