Spania. Români arestați după ce au BĂTUT și JEFUIT două bătrâne în plină stradă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
roman arestat spania
roman arestat spania

Doi români rezidenți în Spania au fost arestați, aceștia fiind acuzați că bătut și jefuit două bătrâne în plină stradă. 

Agenții Gărzii Naționale din Spania au arestat doi români, aceștia fiind acuzați că au jefuit două femei în vârstă din localitatea Zamora. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, a fost deja condamnat la închisoare, fiind considerat creierul din spatele celor două tâlhării cu violență și intimidare, relatează portalul diariopatriota.com.

La începutul lunii martie, o pensionară a fost atacată în plină stradă de un bărbat, care i-a furat 1.500 de euro. Românul a trântit-o pe bătrână pe podea și a luat geanta în care femeia ținea banii.

Câteva zile mai târziu, același tânăr, cu ajutorul unui prieten, tot român, a jefuit o altă bătrână, femeia fiind amenințată cu un cuțit.

În momentul în care au fost arestați, cei doi români au prezentat agenților de poliție acte de identitate falsificate grosolan.

Judecătorii urmează să stabilească pedepsele pentru cei doi români, cel mai tânăr dintre ei fiind deja în spatele gratiilor, după ce autoritățile au stabilit că el e cel care a comis și plănuit cele două jafuri.

Magistratul, după punerea la dispoziție a deținuților, a decretat privarea de libertate a unuia dintre ei, de 18 ani, care a considerat conducător al ambelor tâlhării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel