Româncele, primele în topul celor mai frumoase femei-militar din lume: „Nu există ceva mai sexy decât soldatele din Armata Română“

Nicoleta Nicolau / 20 Martie 2023, 09:28
sursa foto: Armata Română
sursa foto: Armata Română

Knowinsiders.com a realizat un top cu cele mai frumoase și atractive femei-militar din lume. Aceste femei nu sunt doar la fel de puternice și competente ca mulți bărbați, dar posedă o frumusețe atrăgătoare și seducătoare. Româncele sunt primele în acest top.

Top 10 țări cu cele mai frumoase femei soldat. În unele țări, femeile nu sunt inferioare bărbaților atunci când sunt implicate activ în operațiuni militare, în ciuda unor opinii "conservatoare" care consideră că acest lucru nu se încadrează în normele tradiționale.

Istoria femeilor care servesc în forțele armate din întreaga lume se întinde pe o perioadă de peste 400 de ani, de-a lungul dezvoltării multor culturi și țări diferite. Ele au jucat numeroase roluri în armatele multor țări, de la femeile războinice din antichitate până la femeile care sunt acum implicate direct în conflictele din lumea modernă.

Nu numai că bărbații le admiră abilitatea de a conduce tancuri, de a trage cu mitraliere etc., dar multe femei soldat din întreaga lume atrag atenția și pentru frumusețea și decența lor.

1. Armata română. Femeile-militar din România

 

Țările est-europene ocupă primele locuri în topul celor mai frumoase „tușe roz“ din armatele țărilor din întreaga lume, nu există nimic mai sexy decât soldatele din armata română. Deși activitățile se limitează la participarea la forțele armate ale acestei țări, soldatele din armata română sunt cele mai atrăgătoare femei.

2. Armata rusă. Soldatele din Rusia

Rusia nu numai că a intrat în lista țărilor cu cele mai frumoase fete din lume, dar țara Berbecului are și soldați de sex feminin frumoși și atrăgători, ocupând locul al doilea, după România, în topul țărilor cu cele mai frumoase femei soldat.

Când vorbim despre aceste femei, ne gândim imediat la bunătatea, frumusețea și atractivitatea lor. În istoria militară a Rusiei, femeile soldat au jucat un rol foarte important, mai ales în Marele Război Patriotic.

3. Armata australiană

Armata australiană este a treia cea mai frumoasă țară din lista noastră. Din 1899, femeile au servit în forțele armate australiene. Până la cel de-al Doilea Război Mondial, acestea erau disponibile doar pentru Serviciul de asistență medicală al armatei australiene. În 1941-42, Marina Regală Australiană (RAN), Armata Australiană și Forțele Aeriene Regale Australiene au înființat ramuri feminine în care femeile îndeplineau diverse funcții de sprijin.

Femeile au fost integrate în servicii la sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, iar în prezent pot servi în cadrul Forțelor de Apărare Australiene (ADF) în aproape toate posturile, inclusiv în roluri de luptă.

Româncele, primele în topul celor mai frumoase femei-militar din lume

 

4. Armata Greciei. 

Grecia nu se lasă mai prejos, potrivit statisticilor, este a patra țară din lista țărilor cu cele mai frumoase femei soldat.

În Grecia, femeile nu sunt obligate să se înroleze în armată, ele o fac în mod voluntar. În ciuda acestui fapt, este imposibil de negat frumusețea seducătoare și atrăgătoare a soldaților de sex feminin din armata greacă. Ele aduc o frumusețe ciudată și sărată, o frumusețe greu de uitat.

5. Femeile soldat israeliene

Soldatele israeliene se află pe locul 5 în această listă. Este singura țară care cere femeilor să participe la toate activitățile forțelor armate ale țării, inclusiv la lupta directă pe câmpul de luptă. Toți cetățenii Israelului sunt obligați să efectueze serviciul militar în țară atunci când împlinesc vârsta de 18 ani. Conform cifrelor actuale, 31% dintre soldații din forțele armate israeliene sunt femei, de trei ori mai multe decât în Marea Britanie.

6. Armata din Pakistan: Soldetele pakistaneze

Locul șase este ocupat de soldatele din armata pakistaneză. Pakistanul este singura țară musulmană în care femeile au voie să facă serviciul militar. Din 1947, după crearea statului pakistanez, acestea s-au alăturat forțelor armate pakistaneze. Armata pakistaneză are un număr semnificativ de femei soldat.

Primele femei pilot de vânătoare au luat parte la o serie de comandamente de luptă aeriană în 2006. Misiunea femeilor soldați pakistaneze și a PAF este aceea de lunetist, atât în forțele aeriene, cât și în infanterie. Marina pakistaneză este singura forță în care femeile nu pot participa la misiuni de luptă. Femeile soldați pakistaneze nu sunt doar frumoase, ci și atrăgătoare.

„Nu există ceva mai sexy decât soldatele din Armata Română“

 

7. Armata britanică

Soldatele din armata britanică se află pe locul 7. La începutul anilor 1990, femeile britanice au fost înrolate în armată. În ciuda acestui fapt, ele rămân excluse din Royal Marines și din Royal Air Force Regiment, principala armă de luptă a armatei.

Cu părul platinat sau auriu și ochi albaștri atrăgători, soldații britanici au intrat pe lista țărilor cu cele mai frumoase femei soldat.

8. Armata poloneză

Locul 8 în acest clasament le revine soldatelor din armata poloneză. Această frumoasă țară este clasată în topul țărilor cu cele mai frumoase femei soldat.

Potrivit statisticilor, în prezent, în forțele armate poloneze sunt aproximativ 2.500 de femei, toate acestea având dreptul de a se înrola și de a servi în armata, forțele aeriene, operațiunile speciale și marina poloneză, la fel ca bărbații. Este de netăgăduit că femeile soldat din armata poloneză sunt foarte atrăgătoare și că îi atrag pe ceilalți.

9. Armata Republicii Cehe

Timp de mulți ani, regulamentele militare cehoslovace au interzis femeilor să servească în armată și abia după cel de-al Doilea Război Mondial li s-a permis să se înroleze. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, femeile cehe s-au remarcat ca personal medical, operatori de telefonie și membri ai echipajului tunurilor antiaeriene.

Ele au servit în unitatea cehoslovacă a Uniunii Sovietice, în Forțele Aeriene Auxiliare Feminine din Marea Britanie și în armata britanică din Orientul Mijlociu. În prezent, ele sunt parte integrantă a forțelor armate cehe, iar unele dintre posturile lor, în special în forțele aeriene, s-au dovedit indispensabile.

10. Armata SUA: Soldatele americane

Soldatele americane sunt pe locul zece în lista noastră cu cele mai atrăgătoare femei din lume din cadrul forțelor armate. Femeile au fost implicate în efortul de război încă din timpul Războiului de Independență, dar la început trebuiau să se îmbrace elegant pentru a servi alături de bărbați.

Acum, ele sunt repartizate în roluri de sprijin. Femeile vor reprezenta 16% din armata SUA până în 2021. Peste 165.000 de femei sunt înrolate și servesc în forțele armate, dintre care peste 35.000 ca ofițeri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1