Românca venită din SUA care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori, nu poate fi arestată preventiv

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O fostă profesoară din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori, nu poate fi arestată preventiv. 

Crima a avut loc în data de 29 mai, la Bozânta Mică, comuna Recea. Camelia și-a sufocat băiatul în somn, apoi, susțin surse din anchetă, ar fi înghițit o substanță, în încercarea de a se sinucide. Ea a fost salvată de echipajul medical de Terapie Intensivă SMURD din cadrul ISU Maramureș. Camelia P. a ajuns la terapie intensivă, iar după externare procurorul a decis să fie internată într-un spital de psihiatrie.

La trei luni de la crimă, procurorul de caz a aflat de la specialiștii care au expertizat-o pe femeie că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

„A sosit expertiza medico-legală psihiatrică care a concluzionat că persoana nu are discernământ și nu a avut discernamant la momentul producerii faptei. S-a solicitat instanței internarea provizorie până la finalizarea urmăririi penale.

S-a admis cererea și s-a dispus internarea provizorie în vederea efectuării de tratament pentru persoana în cauză, urmând ca procurorul criminalist să analizeze dacă se mai impune sau nu o nouă expertiză medico-legală psihiatrică.", a declarat Bogdan Gabor, Prim - Procuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, potrivit actualmm.ro.

Originară din Bozânta Mică, femeia a fost profesoară în sat, apoi a emigrat în America, unde trăiește o bună parte din rudele ei, dar a divorțat și a revenit în țară. Locuia doar cu băieții ei și era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel