Românca UCISĂ în Serbia a fost adusă acasă. Mioara era plecată de peste 20 de ani la muncă în străinătate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Femeia de 68 de ani suspectată că ar fi ucis-o pe româncă. Foto: Filip Krainčanić via Nova.rs
Femeia de 68 de ani suspectată că ar fi ucis-o pe româncă. Foto: Filip Krainčanić via Nova.rs

Sicriul româncei, stabilite în Serbia, care a fost ucisă și îngropată în curtea casei de către contabila sa și fiul acesteia, a fost repatriat în țară. Rudele femeii sunt șocate: „Este o crimă premeditată, copie fidelă a cazului de la Caracal!”.

Mioara Haiduc, olteanca în vârstă de 53 de ani, era plecată de peste 20 de ani la muncă în străinătate. Aceasta vindea haine la o tarabă din Pancevo, un orășel al Serbiei. Femeia avea propria firmă și a strâns bani ca să-și renoveze casa din comuna olteană Cârlogani, unde plănuia să revină la pensionare.

De mai bine de 13 ani își angajase o contabilă din Serbia. Însă, de fiecare dată când își verifica conturile, Mioara observa că îi lipsesc bani. Deranjată de situație, românca s-a dus la casa contabilei cu gândul să o concedieze. A fost ultima dată când apropiații au vorbit cu ea.

citeste si. Caz șocant în Serbia, acolo unde o româncă a fost ucisă și îngropată în curtea unei case. Totul pentru 20.000 de euro. 

Bogdanka, angajata româncei, era cunoscută în Serbia și avea mulți clienți, care se pare că erau nemulțumiți de serviciile sale. Poliţiștii din Serbia nu exclud posibilitatea ca această contabilă împreună cu fiul ei să fie criminali în serie, scrie cancan.ro.

 

Poliția investighează și alte posibile crime comise de cei doi

 

Polițiștii încă cercetează casa din strada Ivo Kurjackog din cauza suspiciunii că românca nu este singura lor victimă. Potrivit primelor informații, Bogdanka G. și Bogdan M. au comis crima brutală în urmă cu două zile, apoi i-au îngropat cadavrul în curte.

Românca lucra într-o piață de vechituri și locuia de 18 ani singură în Pancevo. Conexiunea dintre ea și suspecți este că cei doi au prestat servicii de contabilitate pentru mulți vânzători din piața de vechituri din Pancevo. Autoritățile spun că victima le-a dat celor doi 20.000 de euro în urmă cu ceva timp pentru a-i plăti la stat, însă mama și fiul au decis să păstreze banii pentru ei.

Autopsia va arăta cum a fost ucisă femeia, iar ancheta va arăta dacă lăcomia este cu adevărat motivul acestei crime. Întrucât vecinii au spus ieri că mama și fiul dețin mai multe locuințe, toate imobilele vor face obiectul unei anchete a poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel