Italia. Prostituată româncă, bătută, violată și jefuită de un zidar: Tânăra, de negăsit după cea depus plângere împotriva lui

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un zidar în vârstă de 43 de ani, din Albania, este acuzat că a violat și bătut o prostituată româncă, în urmă cu 11 ani, la Como, în Italia. Românca este de negăsit după ce a depsu plângere împotriva agresorului ei.

La 11 ani de la agresiunea suferită de o prostituată româncă, un bărbat de origine albaneză care trăiește în Como a fost judecat. Alfred Hamnza, în vârstă de 43 de ani, este acuzat că a violat și a bătut o prostituată în noaptea de 9 iulie 2010 în provincia Crema.

Ancheta care a dus la punerea sa sub acuzare, a început în 2012, când carabinierii de la Ris din Parma, primiseră câteva obiecte găsite la locul atacului comis de colegii din Crema, folosite pentru un test de identificare ADN efectuat de Banca Națională înființată de Ministerul de Interne. Rezultatul a sosit după opt ani, cu un nume și prenume: Alfred Hamnza. Un zidar, care între timp și-a întemeiat o familie și care a confirmat că a frecventat câteva prostituate în acea zonă în urmă cu zece ani, dar care neagă această agresiune.

Fata, o româncă, a devenit între timp de negăsit. Tânăra a ajuns în acea noapte la spital cu fața umflată și răni peste tot. Aceasta a povestit că a fost atacată din spate de un client, care a împins-o în mașină, a bătut-o, a violat-o și a jefuit-o de 300 de euro, potrivit Il Giorno.

Potrivit avocatului acuzatului, Gianantonio Testa din Como, descrierea făcută de fată a tatuajelor și a altor detalii ale lui Hamnza, ar fi inexactă sau nu ar corespunde. Procesul continuă în octombrie. Între timp, autoritățile judiciare încearcă să de de urma româncei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel