Italia. Tânără româncă, arestată după cinci ani de căutări. Femeia este acuzată de mai multe jafuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_italia
politia_italia

O româncă, care fusese dată în căutare în urmă cu 5 ani, după ce fusese condamnată la un an de închisoare pentru infracțiunile de furt, comise în 2016 la Roma, a fost identificată, ieri, la Bari. Femeia a fost arestată și dusă în închisoare, pentru a-și ispăși pedeapsa de un an.

Românca de 30 de ani se afla într-o mașină, care fusese oprită la un punct de control al poliției din via Bruno Buozzi, în zona Stanic. Împreună cu ea, în automobil, se mai aflau alte trei persoane, toate având caziere judiciare. Femeia româncă a fost însoțită la birourile de poliție, iar apoi a fost dusă la închisoarea Trani, scrie borderline24.com.

De asemenea, ieri dimineață, în Piazza Umberto, polițiștii au oprit și au controlat o persoană care li s-a părut suspectă. Bărbatul, care s-a dovedit a fi un migrant din Gamia, în vârstă de 22 de ani, a încercat să fugă, însă a fost blocat.

Acesta avea asupra sa 5 pachete de heroină cu o greutate de aproximativ 3 grame. Tânărul, denunțat deja pentru infracțiuni de trafic de droguri, a fost acuzat de posesie de droguri și opunerea rezistenței față de un  funcționar public. Bărbatul a fost pus la dispoziția biroului de imigrare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel