Româncă terorizată de soț. A urmărit-o din România până în Italia: „Te mutilez, te desfigurez!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it

A fugit din România pentru a scăpa de maltratările lu, luându-și cu ea fiul și refugiindu-se în casa părinților ei din Arezzo. Dar soțul abuziv, o urmărește până în Italia și  se înfățișează la ușa foștilor socri cu o bâtă, amenințând-o pe femeie că o va mutila.

Evenimentele s-au petrecut azi-noapte, la ora 2.00, când carabinierii au fost solicitați de o femeie de aproximativ 30 de ani, care era extrem de alarmată, relatând că fostul său partener a apărut la ea acasă cu o bâtă de lemn și o amenință pe ea și familia sa, dacă nu iese afară să discute amândoi și să clarifice unele situații.

Când Carabinierii sosesc  la locul indicat, găsesc doi bărbați în mijlocul unei lupte furioase. Unul dintre ei, fostul soț al femeii, era înarmat cu o bâtă, forțele de ordine reușind să-l dezarmeze. Celălalt participant la luptă este tatăl vitreg al tinerei. Toate persoanele implicate sunt de naționalitate română.

Românul de 47 de ani, lung șir de nelegiuiri

 

Potrivit La Nazione, între cei doi tineri români existau probleme de ceva timp, motiv pentru care femeia s-a mutat în Italia din țara de origine luându-și fiul cu ea, în speranța că va scăpa din mâinile atacatorului ei, un român de 47 de ani, cunoscut pentru probleme cu justiția.

Carabinierii au reușit să evite o posibil tragedie, arestând-l pe atacator. Apoi au reconstruit ani de insulte și atrocități, sinteza unui deceniu de maltratare: amenințări grave, ca atunci când românul i-a spus femeii că vrea să o mutileze și să o desfigureze.

De data aceasta s-a prezentat beat la casa fostului său partener, după câțiva ani de absență, și cu intenția clară de a o ataca violent de femeia cu care avea un fiu. Carabinierii, pe lângă bâtă, i-au găsit un baston telescopic. Acum bărbatul va trebui să răspundă pentru fapte persecutorii, maltratarea membrilor familiei și răniri agravate de utilizarea obiectelor periculoase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel