Româncă suspectă de coronavirus după ce fratele ei din Anglia a participat la o nuntă în Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără dn Târgoviște este suspectă de coronavirus după ce a intrat în contact cu fratele său, suspect și el de infectare cu COVID-19, după ce a participat la o nuntă în Italia, devenită acum zonă roșie.

O tânără din Târgoviște s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgoviște cu simptome de răceală, spunând că ar putea fi infectată cu coronavirus. Femeia le-a spus medicilor că a intrat de curând în contact cu fratele său, care este barman în Marea Britnie.

Potrivit femeii din Târgoviște, fratele ei este și el în carantină în UK și testat pentru infectarea cu COVID-19, după ce s-a întors recent din Italia, unde participase la o nuntă în zona Rimini, devenită între timp o așa-numită zonă roșie din cauza infectărilor cu coronavirus, potrivit România Tv.

Femeia din Târgoviște se află momentan într-o cameră de izolare în spitalul din Târgoviște, fiind testată pentru o posibilă infectare cu COVID-19. Medicii așteptă acum rezultatul probelor de laborator și iau în calcul decontaminarea zonei UPU, unde femeia s-a prezentat la camera de primiri urgențe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel