Româncă măritată cu un militar care a luptat în Irak şi Afganistan, viață de coșmar. „O să te omor pe tine şi toată familia ta“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Soţia unui veteran din Irak şi Afganistan a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soțului său. Femeia s-a plâns în instanţă de ameninţările primite de la soţul său, despre care spune că suferă din sindromul posttraumatic. 

Printr-un proces deschis în cursul lunii iulie 2021, la Judecătoria Sectorului 4, o româncă din Bucureşti a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului său, un fost militar american, despre care spune că, în urma misiunilor din Irak şi Afganistan, „a dezvoltat sindromul posttraumatic care se manifestau sub forma unor ieşiri violente disproporţionate”.

Concret, românca susţine că a început să converseze cu veteranul american pe reţelele de socializare în luna decembrie 2017, cunoscându-l personal în ianuarie 2018. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2019, când femeia era deja însărcinată cu copilul lor. Românca a arătat că soţul său avea accese de furie când devenea violent şi lovea diverse obiecte, la un moment dat lovind chiar şi o persoană de pe stradă.

Coșmarul unei românce măritată cu un militar american care a luptat în Irak şi Afganistan

 

Femeia a arătat că, deşi iniţial nu a considerat că este ceva îngrijorător, odată cu naşterea copilului, soţul său „a devenit mai nervos şi datorită faptului că fusese militar timp de 11 ani în Irak şi Afganistan şi suferea de sindrom post traumatic, având momente când nu se putea controla”. Femeia a mai spus că după naşterea copilului, bărbatul a început să se poarte urât cu ea şi a ameninţat-o că pleacă de acasă sau că o dă pe ea afară din casă.

„În luna decembrie 2019, pârâtul a plecat din România şi nu a mai revenit în ţară până în prezent. Au purtat discuţii telefonice, pârâtul fiind plecat în Spania şi începând cu luna martie 2020 a început să o ameninţe cu moartea şi că îi va lua copilul. Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, pârâtul a început să îi spună în ce moduri s-a gândit să o omoare şi să ia minora cu el”, a arătat în instanţă avocatul femeii, care a depus şi mesajele primite de la soţul său: „ai noroc că încă eşti în viaţă acum”, „o sa te omor... nu îmi pasă de tine… poţi să mori şi nu-mi pasă de tine... o să te omor, în faţa fetiţei tale dacă vrei”, „eşti moartă, când o să te găsesc”, „o să te omor, o să îţi tai degetele şi o să ţi le bag între picioare”, „o să te omor pe tine şi toată familia ta”. 

Bărbatul nu a avut şansa să se apere. 


Continuarea, pe Adevărul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel