Româncă, lovită mortal de un microbuz. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, a fost prins

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă, lovită mortal de un microbuz. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, a fost prins
Româncă, lovită mortal de un microbuz. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, a fost prins

O femei, de 70 de ani, din Hoghilag, județul Sibiu, a murit, duminică seara, lovită de un microbuz de transport marfă. 

După accident, șoferul și-a coontonuat drumul, dar a fost găsit de polițiști la domiciliu. Polițiștii din Sibiu au fost sesizați duminică seara prin apel la 112 că pe DJ 142E, la ieșirea din localitatea Hoghilag spre Dumbrăveni, la marginea drumului, se află o femeie, posibil decedată.

În urma cercetărilor, s-a constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, din Hoghilag, decedată în urma producerii unui accident rutier.

La fața locului nu au fost identificate vehiculul și șoferul implicat în eveniment. Din investigațiile desfășurate de către polițiștii rutieri, s-a reușit în scurt timp identificarea șoferului, precum și a vehiculului condus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dumbrăveni, depistat la domiciliu. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul unui microbuz transport marfă.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

 

Citește și:

 

Șoferiță româncă, haos pe o autostradă din Italia: a provocat un accident, apoi a întors și a fugit pe contrasens 

 

O româncă din Italia a provocat un accident apoi a încercat să fugă pe contrasens. 

O româncă rezidentă în localitatea Fino Mornasco din provincia Como a tamponat o mașină în timp ce circula pe autostrada A9 din Italia, direcția spre granița cu Elveția, apoi a încercat să fugă de la locul accidentului pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 18 noiembrie 2022, pe porțiunea de autostradă care trece prin localitatea Grandate din provincia Como, în direcția spre vama din Brogeda, relatează publicația Il Giorno.

Potrivit autorităților, un autoturism Volkswagen Polo, condus de o femeie de 39 de ani, a fost tamponat din spate de un autoturism Smart, la volanul căruia se afla o româncă în vârstă de 30 de ani.

Tânăra, în loc să coboare de la volan și să verifice starea de sănătate a celeilalte șoferițe, a decis în schimb să întoarcă mașina în plină autostradă și să fugă de la locul accidentului pe contrasens.

Autoturismul Smart al româncei s-a blocat însă după o scurtă fugă, iar echipajul de poliție care a intervenit la fața locului l-a găsit pe contrasens, la circa 100 de metri distanță de locul în care s-a petrecut accidentul.

Polițiștii au supus-o apoi pe românca de 30 de ani unui test etilotest care a dat rezultat pozitiv. Șoferița a fost denunțată atât pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, dar și pentru diferite încălcări ale codului rutier, printre care și schimbarea sensului de mers într-o zonă interzisă, agravată de faptul că a fost comisă pe autostradă.

 

Vezi și:

 

Accident feroviar grav: un tren a lovit o mașină, care s-a izbit de un cap de pod în Timiș

 

Un tren în care se aflau 60 de persoane a lovit o mașină și a împins-o într-un cap de pod, duminică seara, în localitatea Urseni, județul Timiș. În autoturism erau două persoane, din care una e în stare critică.

Pompierii din cadrul ISU Timiș intervin duminică seara la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Urseni. La fața locului s-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, în care se aflau 60 de persoane, și un autoturism în care se aflau două persoane.

În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 de metri, oprindu-se într-un cap de pod. O femeie care se afla în mașină a rămas încarcerată.

Echipajele de descarcerare au extras victima, în stare de conștiență, cu mai multe traumatisme, și au predat-o unui echipaj medical.

Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital. Cele 60 de persoane care se aflau în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel