ROMÂNCĂ ÎNSĂRCINATĂ, obligată de iubitul conațional să se PROSTITUEZE în Marea Britanie. Bărbatul este căutat de poliție

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără româncă a fost ținută captivă de iubitul conațional și obligată să se prostitueze,deși era însărcinată. Femeia trăia într-o cameră „fără mâncare sau căldură, doar o saltea pe care să se întindă și o găleată în care să-și facă nevoile”, după cum spun polițiștii britanici.

Autoritățile britanice au emis un mandat european de arestare pe numele unui tânăr român, Robert Enescu, care ar fi încercat să oblige o conațională însărcinată să se prostitueze.

Potrivit  inspectorului britanic Wes Martin, citat de BBC, tânăra româncă era ținută în condiții greu de imaginat, cu toate că era însărcinată: „a fost ținută închisă într-o cameră la o locație din Enfield fără mâncare sau căldură, doar o saltea pe care să se întindă și o găleată în care să-și facă nevoile”, a declarat acesta.

Ulterior, femeia a fost mutată în orașul Coventry unde „era clar că avea intenția să o oblige să se prostitueze, a fost ținută captivă în condiții mizere și a fost supusă unui tratament degradant”, a mai adăugat detectivul. Ulterior, femeiea, care atunci era însărcinată în trei luni, a revenit în România.

 

Ororile la care a fost supusă tânăra au fost descoperite la începutul acestui an. Potrivit anchetatorilor, în data de 19 februarie 2019, un șofer de taxi chemat de Enescu să o ducă pe tânăra româncă gravidă într-un bordel de pe St. Christians Road din Coventry. Văzând unde trebuie să o ducă, taximetristul a sunat îngrijorat la poliție și le-a spus că există posibilitatea ca femeia să fie obligată să se prostitueze.

În urma apelului taximetristului, polițiștii britanici au organizat un raid în bordelul respectiv pe 20 februarie și au găsit „mai multe femei din Estul Europei, despre care se suspectează că sunt sclave sexuale”, au declarat autoritățile britanice. Printre femeile care erau în acel bordel se afla și tânăra româncă trimisă acolo de Enescu pe care polițiștii au pus-o în siguranță, relatează BBC.com.

„Tot ce avea asupra sa era o pungă cu 50 de prezervative pe care i le-a dat Enescu”, a mai adăugat inspectorul Wes Martin.

După actiunea poliţiştilor, Robert Enescu a fost arestat pe data de 22 februarie în timp ce se afla la locuința sa de pe Kingfield Road din Coventry, dar, cu o zi înainte ca procesul său să înceapă, bărbatul a ieșit din închisoare pe cauțiune și a dispărut.

Autoritățile britanice au emis acum un mandat de arestare pe numele său la nivel european și cer ajutorul oamenilor pentru a obține informații despre locul unde s-ar putea afla bărbatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel