ROMÂNCĂ înjurată și umilită de șoferul unui microbuz: „Du-te DRACU' de PROASTĂ!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a fost înjurată ca la ușa cortului de șoferul unui microbuz, pentru că i-a solicitat să o ducă până în stația pentru care plătise contravaloarea biletului.

O româncă aflată într-un mijloc de transport în comun a fost jignită de șoferul microbuzului în care se afla pentru faptul că i-a solicitat să oprească mașina într-o stație. Schimbul de replici dintre femie și șoferul de microbuz a fost înregistrat de un alt pasager.

Femeia i-a comunicat șoferului că doreşte să fie dusă până la staţia pentru care plătise cursa. Enervat că n-o poate convinge să coboare la o altă staţie, şoferul a început s-o înjure pe femeie ca la uşa cortului, fără să ţină cont de nimic, nici chiar când i s-a atras atenţia că este filmat.

Din dialogul celor doi reiese că pasagera a plătit şi nu a primit bilet, iar şoferul nu a respectat organigrama şi nu a oprit în toate staţiile de pe traseu. „Nu am coborât”, îi spune pasagera şoferului. „Păi de ce?”, o întreabă acesta. „Pentru că eu trebuie să merg în autogară” (n.r. Autogara 1 Mai din Râmnicu Vâlcea se află pe traseul pe care ar fi trebuit să meargă microbuzul). Este momentul în care şoferul ia foc: „Du-te, băi, că eu te iau la combinat, dacă nu înţelegi. Ce dracu!...”

Când femeia insistă şi-i atrage atenţia că poate lua măsuri: „Nene, mata vrei să sun la poliţie? Nu merg. Eu am plătit bilet să merg în autogară”, şoferul îşi pierde cu totul cumpătul: „Du-te dracu' de proastă ce eşti! Să merg acum prin aglomeraţia asta?”.

și ea răbdarea şi spune: „Ce-ai spus? Nu ţi-e mă ruşine, să mă dai dracu', să mă faci proastă? Stai liniştit că te-am filmat. Te-am filmat şi te-am înregistrat! Stai liniştit că nu rămân lucrurile aşa, că nu sunt singură pe lume”.

Scena s-a produs pe ruta Galicea - Râmnicu Vâlcea, iar întreaga filmare a fost prezentată pe un post local de televiziune: TV Vâlcea 1, care a postat-o şi pe YouTube şi pe pagina de Facebook.

(imaginea are scop ilustrativ)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel