Româncă, înjunghiată mortal în gât pentru un lănțișor, în Sibiu. Polițiștii îl caută pe atacator

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie, de 74 de ani ,a fost înjunghiată pe o stradă din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, iar atacatorul i-a furat lănţişorul. Victima, care a fost găsită în spatele blocului unde locuieşte, nu a putut fi salvată.

 

„La data de 12 aprilie, în jurul orei 12.30, prin apel 112, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunţat decesul femeii”, au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a stabilit că victima este o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaş.

„Deoarece din constatările preliminarii a reieşit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârşirii unei fapte cu violenţă, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situaţia de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, au mai precizat poliţiştii.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, relatează  realitatea.net

Surse din anchetă au precizat că femeia a fost înjunghiată în gât, iar atacatorul i-a furat un lănţişor. Fapta s-a petrecut pe o stradă din Mediaş, în spatele blocului unde locuia femeia, în timp ce aceasta coborâse să ducă gunoiul.  Anchetatorii au demarat o anchetă pentru identificarea şi prinderea autorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel