Româncă infectată cu Covid-19, prinsă când se plimba cu un microbuz

Andreea Cosma |
Data publicării:

O tânără de 19 ani din judeţul Galaţi, testată pozitiv cu COVID-19, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a părăsit locuinţa în care era izolată la domiciliu, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan, cu ocazia verificării persoanelor aflate în izolare la domiciliu, au depistat o tânără, de 19 ani, din comuna Schela, testată pozitiv COVID-19, circulând în afara locuinţei.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, din data de 3 ianuarie, aceasta ar fi rămas în izolare la domiciliu, unde locuia cu tatăl său. Pe 7 ianuarie, dimineaţa, cei doi ar fi părăsit locuinţa, deplasându-se cu un microbuz pentru transport public la o agenţie imobiliară, în municipiul Galaţi, pentru rezolvarea unor probleme personale, şi ar fi revenit acasă în jurul orei 11,15.

În consecinţă, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel