Româncă, EROINĂ în Italia: A urcat în mașină un italian care și-a dat foc și l-a dus la spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 43 de ani este eroină în Italia, după ce a salvat viața unui italian care și-a dat foc. Românca l-a urcat în mașina proprie și l-a transportat la spital. 

Presa din Italia scrie despre cazul româncei de 43 de ani care nu a stat pe gânduri și a salvat un italian de la o moarte îngrozitoare. Potrivit torinoggi.it, italianul, în vârstă de 42 de ani, suferise o decepție în dragoste și a decis să-și pună capăt zilelor. 

Totul s-a petrecut în seara zilei de 09 septembrie, atunci când bărbatul, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino, și-a dat foc în autoturismul său, un Peugeot 206, parcat pe via Parri din localitatea Torre Pellice.

Românca a observat că din mașina respectivă ieșea fum, iar când a văzut bărbatul în flăcări a apelat imediat serviciul 112. Mai mult, femeia n-a stat mult pe gânduri și a făcut un gest care probabil i-a salvat viața italianului: l-a urcat în mașina ei și l-a transportat la spital.

Conaționala noastră l-a transportat pe italian Spitalul din Pinerolo, acesta fiind ulterior dus cu elicopterul la spitalul Cto din Torino. Bărbatul se află în stare gravă, suferind arsuri pe 45% din corpul său.

Carabinierii din Torre Pellice investighează incidentul, încercând să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel