Româncă dispărută, găsită carbonizată pe un câmp, la câțiva kilometri de casă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Româncă dispărută, găsită carbonizată pe un câmp, la câțiva kilometri de casă
Româncă dispărută, găsită carbonizată pe un câmp, la câțiva kilometri de casă

Poliţiştii din Botoşani trebuie să lămurească misterul morţii unei femei care a fost dată dispărută, sâmbătă, de către familie.

Corpul ei a fost găsit carbonizat pe un câmp, la aproximativ opt kilometri de casă. Deşi anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii, rudele spun că femeia nu avea niciun motiv să recurgă la acest gest şi cred că cineva ar fi ucis-o.

Femeia de 43 de ani din comuna Tudora a fost dată dispărută de familie sâmbătă, dar ea plecase de acasă vineri. O zi întreagă fusese căutată zadarnic de rude şi cunoscuţi, iar în final, au fost anunţate autorităţile. Au urmat trei zile de căutări minuţioase, la care au participat 20 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Abia luni, victima a fost găsită de jandarmi, într-un stufăriş, la aproximativ opt kilometri de casă. Era carbonizată.

 

Anchetatorii iau în calcul toate variantele

 

Rudele nu îşi explică cum a ajuns femeia la o distanţă aşa mare de casă, într-un loc ascuns, cu atât mai mult cu cât, spun ele, nu avea niciun motiv să îşi ia viaţa, potrivit Știrile PRO TV. Se înţelegea foarte bine atât cu cei doi copii, cât şi cu soţul, povestesc rudele şi cunoscuţii.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele, însă nu o exclud pe cea a sinuciderii. Surse susţin că, deşi femeia nu a dat niciun semn că şi-ar plănui moartea, ea era preocupată de faptul că soţul ar urma să plece la muncă în străinătate.

„Femeia de 43 de ani a fost găsită decedata de către poliţişti, pe un teren extravilan. Corpul acesteia era carbonizat. Verificările efactuate până în acest moment ne conduc la ipoteza sinuciderii. Verificările continuă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Anchetatorii spun că vineri, femeia a fost văzută de un localnic la ieşirea din localitate în timp ce mergea pe jos, dar nimic nu i-a stârnit suspiciuni. În așteptatea raportului medico-legal, poliţiştii îi audiază pe toţi apropiaţii femeii, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel