Româncă din Mehedinți bătută cu vătraiul în cap, până la deces. Călăul - fiul ei - lăsat-o moartă în curte și a mers să să doarmă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ARHIVĂ
Foto ARHIVĂ

Un bărbat din Mehedinți este acuzat că și-a lovit mama, în vârstă de 73 de ani, cu vătraiul în cap și a lăsat-o în mijlocul curții până a doua zi, când a sunat la Poliție. Bărbatul își bătea mama des și o trimitea în sat să-i aducă băutură.

Bărbatul din localitatea Izvorălu, județul Mehedinți, în vârstă de 47 de ani, este bănuit că și-ar fi bătut mama cu un vătrai până a lăsat-o fără suflare, în mijlocul curţii.

Potrivit procurorilor, el a sunat a doua zi la Poliţie şi a spus că a găsit-o pe bătrâna de 73 de ani căzută în curte, plină de sânge şi în stare gravă. Când au ajuns anchetatorii, femeia era moartă.

„Principalul suspect este fiul victimei, împreună cu care locuia. El a sunat la 112 şi a spus că a găsit-o pe mama sa căzută în curte, plină de sânge şi că este în stare gravă. Femeia era moartă. Se fac cercetări pentru omor asupra unei rude apropiate, respectiv a mamei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel.

Vecinii şi rudele femeii povestesc că bătrâna era bătută frecvent de fiul ei și trimisă prin sat să-i facă rost de băutură.

„Eu am vorbit cu ea cu o zi înainte. Zicea că o doare un picior. Am întrebat-o dacă a bătut-o fiu-său. A zis că nu, dar ea nu spunea niciodată. El o bătea mereu, mai ales când nu avea bani. O bătea şi o trimitea prin sat să-i facă rost de băutură”, a spus o rudă de-a victimei.

„El era mereu beat. O bătea şi o învinovăţea că l-a lăsat nevasta. Dar nu din cauza ei a plecat, ci din cauza lui”, a spus o localnică din Izvorălu.

Potrivit procurorilor, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, anunță Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel