Româncă din Italia, prinsă pe aeroport cu un miel întreg în bagaje. Mai avea în troler slănină, drob și cârnați

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Româncă din Italia, prinsă pe aeroport cu un miel întreg în bagaje (Sursa foto: Dejeanul.ro)
Româncă din Italia, prinsă pe aeroport cu un miel întreg în bagaje (Sursa foto: Dejeanul.ro)

O româncă din Italia a fost prinsă pe Aeroportul din Cluj Napoca cu nu mai puțin de 42 de kilograme de carne și produse din carne. Femeia a încercat să plece la Bergamo cu un miel tranșat, cârnați, drob și slănină.

O femeie stabilită în Italia de mai bine de 20 de ani a fost oprită pe aeroportul din Cluj-Napoca înainte de a se urca în avionul cu care se întorcea în Peninsulă, după o scurtă vacanță petrecută în țară cu cei dragi. Autorităților aeroportuare au fost alertate de bagajul în greutate de 42 de kg, cu mult peste limita admisă.

Valiza era plină până la refuz cu carne și preparate din miel și porc

 

Violeta s-a prezentat pe aeroportul din Cluj-Napoca în dimineața zilei de vineri, 30 aprilie, pentru a lua avionul spre Bergamo, după ce a stat în România doar câteva zile. La întoarcere, ea a umplut bagajele cu bunătățile tradiționale, cel mai probabil cerute de cei rămași în Italia. Valiza femeii cântărea 42 de kg, cu 12 mai mult decât permite compania aeriană care efectua zborul. 

"Geamantanul uriaș era plin până la refuz cu un miel tranșat, drob, slănina, carne de porc, fasole și cârnați. Femeia a fost nevoită să renunțe la o parte din toate aceste produse, pentru ca erau mult prea grele, scrie publicația dejeanul.ro.

Conform legislației actuale se pot transporta cu avionul produse de origine animală, dar nu în cantități exagerate. Carnea trebuie să fie ambalată corespunzător și în mod obligatoriu pusă în bagajul de cală.

romanca-italia-miel-aeroport-2

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel