Româncă din Italia, maltrată ani în șir de soțul violent. Copilul a cerut ajutorul carabinierilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Româncă din Italia, maltrată ani în șir de soțul violent. Copilul a cerut ajutorul carabinierilor. Sursa foto: freepik.com
Româncă din Italia, maltrată ani în șir de soțul violent. Copilul a cerut ajutorul carabinierilor. Sursa foto: freepik.com

Un român din Valmontonea fost arestat de carabinierii stației Valmontone și Alicota Radiomobil al Companiei Colleferro, fiind acuzat de violență domestică.

Intervenția militarilor a avut loc în cursul nopții, ca răspuns la un apel de urgență la numărul 112 de la un copil, care a raportat că mama sa este atacată de partenerul în stare de ebrietate.

Ajunși la fața locului, carabinierii au găsit-o pe femeie, o româncă de 32 de ani, care a fost apoi transportată la camera de urgență a spitalului Colleferro pentru a fi tratată de rănile suferite, care vor necesita zece zile de recuperare, scrie tendenzediviaggio.it.

Ulterior, femeia s-a deplasat la secția de Carabinieri din Valmontone pentru a raporta atacurile constante pe care le-a suferit de la partenerul ei, un român de 38 de ani, mai ales când acesta era beat, situație care a făcut-o să se teamă pentru viața ei și a copilului.

Nu este prima dată când militarii au intervenit la aceeași casă: în luna iunie au fost chemați la un eveniment similar, în care femeia a suferit răni care au necesitat cincisprezece zile de recuperare. Cu acea ocazie însă, în ciuda faptului că fusese invitată să depună plângere, femeia a decis să nu facă acest lucru.

Din acest motiv, la ordinul Parchetului Velletri, carabinierii l-au arestat pe bărbat și l-au dus la închisoarea Velletri.

Cazurile de violență domestică sunt în creștere. Un alt român din Italia este acuzat de vătămări fizice și psihice foarte grave față de soția sa, tot româncă, acțiuni care au avut loc și în fața copilului lor de câțiva ani.

 

Româncă din Italia, agresată și amenințată de soțul violent: „O să te arunc de la balcon, dacă suni la poliție!” 

 

Bărbatul a fost condamnat pentru maltratări și agresiuni,  comise doi ani în urmă în Formia. Românca reprezentată de avocatul Pasquale Di Gabriele, a formulat o cerere civilă pentru prejudiciul moral și fizic suferit, fiind nevoită să recurgă la terapie psihologică.

În timpul audierii, au apărut detalii incredibile ale poveștii. Românca a povestit în sala de judecată că soțul ei nu a lăsat-o să se vaccineze anti COVID.

Potrivit Tribunalului din Cassino, fiul cel mic al cuplului a fost martor la scenele de violență dintre părinții săi. Românul și-a supus soția la multiple hărțuiri și acte violente, ajungând să o amenințe moartea, scrie latinaoggi.eu.

”Dacă suni la poliție  te  arunc de la balcon!  Te arunc cu capul în jos!”, îi spunea românul soției sale. În urma acestor fapte și în urma plângerii depuse, românca a fost dusă într-un centru  protejat pentru victimele violenței domestice, unde se află și în prezent. Bărbatul a declarat că este nevinovat, raportând că era o dinamică normală în cadrul cuplului.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel