Româncă din Italia imploră ajutor: „A murit bătrâna! Nu am mașină spre România“ (video)

Magda T., o româncă originară din Sibiu, care lucrează ca badantă în nordul Italiei, zona cea mai afectată de epidemia de coronavirus, cere disperată ajutor pe Facebook, după ce bătrâna pe care o îngrijea a murit iar fiica ei nu mai vrea să o găzduiască.

Românca cere ajutor pe un grup de Facebook celor care o pot ajuta în situația sa. Ea spune că până sâmbătă a îngrijit o bătrână cu care locuia într-un imobil dintr-un oraș din nordul Italiei, dar bătrâna a murit iar fiica ei i-a spus că nu o mai poate ține. 

Femeia spune că este disperată, hotelurile sunt închise, spre România nu există autocare care să o poată aduce, din cauza interdicției și nici nu are la cine altcineva apela. Ea speră să găsească o altă familie care să aibă nevoie de ajutorul ei.

„Bună ziua, sunt Magda. Până sâmbătă am îngrijit o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară, nu știu încotro să mă duc, încotro s-o mai apuc. Nu am mașină spre România, nu am nimic. Spuneți-mi ce să fac? Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până deseară, m-aș duce în altă parte. Nu știu unde. Sper să mă ajute cineva! Vă mulțumesc!“, spune Magda, printre lacrimi, într-o filmare pe care a postat-o pentru a cere ajutor românilor din Italia.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

4 iun 2020, 20:38 in Știri
Horoscop, vineri, 5 iunie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy