Româncă din Italia imploră ajutor: „A murit bătrâna! Nu am mașină spre România“ (video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Magda T., o româncă originară din Sibiu, care lucrează ca badantă în nordul Italiei, zona cea mai afectată de epidemia de coronavirus, cere disperată ajutor pe Facebook, după ce bătrâna pe care o îngrijea a murit iar fiica ei nu mai vrea să o găzduiască.

Românca cere ajutor pe un grup de Facebook celor care o pot ajuta în situația sa. Ea spune că până sâmbătă a îngrijit o bătrână cu care locuia într-un imobil dintr-un oraș din nordul Italiei, dar bătrâna a murit iar fiica ei i-a spus că nu o mai poate ține. 

Femeia spune că este disperată, hotelurile sunt închise, spre România nu există autocare care să o poată aduce, din cauza interdicției și nici nu are la cine altcineva apela. Ea speră să găsească o altă familie care să aibă nevoie de ajutorul ei.

„Bună ziua, sunt Magda. Până sâmbătă am îngrijit o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară, nu știu încotro să mă duc, încotro s-o mai apuc. Nu am mașină spre România, nu am nimic. Spuneți-mi ce să fac? Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până deseară, m-aș duce în altă parte. Nu știu unde. Sper să mă ajute cineva! Vă mulțumesc!“, spune Magda, printre lacrimi, într-o filmare pe care a postat-o pentru a cere ajutor românilor din Italia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel