Româncă din Anglia, poveste cutremurătoare: 3 ani, 3 luni, 3 zile pentru 60 de lei, cu chitanță

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tatiana Bauman era angajată CFR. Naș de tren. A fost acuzată că a primit 60 de lei șpagă, bani pe care a dat chitanță. Dosarul este considerat unul prin care se plăteau polițe politice. 

Femeia a fost condamnată la trei ani de închisoare, trei luni și trei zile. Povestea e următoarea: o tânără a început să plângă disperată în fața ei că prietena ei a încercat să se sinucidă și că are doar 60 de lei. Tatiana Bauman i-a permis să urce și i-a tăiat chitanță pe cei 60 de lei. 

În realitate, era o agentă sub acoperire. 

Tatiana Baumann a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Antena 3, cu privire la acest caz: 

”Pe peronul de la Brașov s-a prezentat o singură fată care plângea că prietena ei a încercat să se sinucidă și că trebuie să ajungă la spital la ea. În tren au fost găsite nu una, ci patru. În continuare, au susținut aceeași poveste.Filmarea agentelor sub acoperire e o făcătura îngrozitoare. Eu la tribunal am fost achitată. Eu nu săvârșisem nicio infracțiune, având în vedere chitanța pe care o atașasem la dosar.

Simionescu este regizorul filmelor de doi bani. 

Cazul meu a fost asemănător cu ce a făcut Portocală cu înjurătura de mamă. Am fost amenințată de inspectorul de poliție Simionescu. El a inițiat toate aceste zise făcături, iar în decembrie, de Crăciun, am întâlnit-o pe mama lui, care tricota în tren. Aceasta mi-a dat tichetul de rezervare. Eu i-am spus să-mi dea biletul. Ea probabil aruncase biletul în cauză. Eu i-am explicat că trebuie să plătească biletul de călătorie, iar aceasta a început să mă jignească. Simionescu mai nenorocise mulți oameni înaintea mea, am vorbit cu el la telefon și încerca să îmi spună că mama lui e cadru didactic și s-o las în pace." 

Muncește în Anglia după ce România a distrus-o

În prezent, românca muncește în Anglia, pentru a reuși să se pună pe picioare în România. Fiul său muncește acasă, în România, pentru a se descurca cu toate celelalte cheltuieli zilnice. În momentul în care a fost acuzată, Tatiana avea un credit în franci elvețieni. Muncise 30 de ani la CFR, fără întrerupere, fără probleme. După ce a fost eliberată, nu a mai văzut o nouă cale în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel