EXCLUSIV  Româncă, departe de casă. Mesaj TULBURĂTOR din Italia

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Mulți dintre românii plecați în străinătate să muncească pentru un trai decent spun că nu simt fericirea adusă de venirea sărbătorilor pascale. Lipsa familiei reprezintă un gol imens, ce nu poate fi înlocuit.

Camelia, o româncă stabilită în Italia de mai mulți ani, și-ar dori să fie de Paște acasă, în România.

"Fără familie este cumplit. În preajma sărbătorilor, distanța care ne desparte pare de mii de ori mai mare. Sunt plecată de mai mulți ani din țară. M-am stabilit în Italia, de unde pot trimite lunar bani familiei. Din păcate, nu reușesc să vin de Paște acasă. Mi-e foarte dor toți, de tradițiile noastre, de masa la care stăteam împreună în prima zi de Paște. Nu voi uita niciodată acele clipe.

Aici, în Italia, oamenii nu sunt ca noi. Dacă aș putea, aș lua primul avion și aș veni ACASĂ!!! Nu există un alt cuvânt mai frumos. Nu-mi pot stăpâni lacrimile, dorul de acasă lasă un gol uriaș în inimă.

În astfel de perioade mă întreb dacă a meritat să mă despart de familia mea, de casa mea, de țara mea. Dar știu că altă posibilitate nu am avut.

[citeste si]

Nimic nu este mai frumos în această viață decât să fii de sărbătări alături de familia ta", a spus Camelia pentru Știridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel