Româncă de 16 ani, dispărută de 10 zile. Bunica a dat alarma într-un moment care trezeşte suspiciuni: când mama a plecat în Spania

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din municipiul Caracal și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

„La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Olt.

Tânăra are 1,60 metri înălţime, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, cer polițiștii.

Ciudat este faptul că timp de 10 zile autorităţile nu au fost anunţate. S-a întâmplat astăzi, când la Poliţia Caracal s-a deplasat bunica fetei. Tot astăzi, mama fetei ar fi plecat în Spania, anunță Adevărul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel