Româncă de 15 ani cu handicap, violată în repetate rânduri de un bărbat de 66 ani: „Copilul acasă nu mi-a spus nimic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Localnicii unei comune din Iași s-au cutremurat la auzul veștii că un bărbat de 66 de ani a profitat în nenumărate rânduri de o adolescentă cu handicap.

Îngrozitor este că individul, acum arestat, o ducea și o aducea de la școală pe copila în vârstă de numai 15 ani cu acordul părinților acesteia.

Întâmplarea a ieşit la iveală la finalul lunii trecute. Atunci, bărbatul a dus-o pe copilă de 15 ani la un cabinet de ginecologie din Iaşi, să vadă dacă este însărcinată. Medicii şi-au dat seama că ceva este în neregulă şi au sesizat Poliţia. Despre caz a aflat și Protecția Copilului.

„Minora frecventa cursurile școlii, iar acel vecin o aducea zilnic cu maşina, dat fiind faptul că localitatea de domiciliu era foarte departe de municipiul Iaşi. A solicitat test de sarcină şi un posibil chiuretaj medicilor. Aceştia s-au sesizat imediat şi a început o anchetă”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt la Protecția Copilului Iași, potrivit Știrile PRO TV.

„A scos-o de la şcoală şi a zis că se duce cu dantura să vadă care e treaba. Când colo, altă problemă: nu a mai ajuns cu fetiţa, a ajuns Protecţia, poliţia nu ştiu, a spus că a fost abuzată, dar copilul acasă nu mi-a spus nimic. Era bine acasă, dar nu o lăsam să iasă, că avea handicapul mintal”, a spus mama copilei, potrivit sursei citate.

 

Tatăl fetiței: „A zis că vrea să-mi facă un bine”

 

„A fost dusă la şcoala am rugat pe domnul (...) să o scoată de la şcoală cu bilet de voie, să o ducă la dantură. A zis că se simte slăbită şi de asta a dus-o. A zis că vrea să-mi facă un bine. Aşa de bine a făcut, că fetiţa a ajuns la protecţia copilului”, a povestit tatăl copilei.

Fata a fost luată de acasă și dusă într-un centru special, unde primeşte consiliere psihologică. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de viol în formă continuată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel