Româncă, bătută, fără milă de iubitul violent. Aruncată din pat și dată cu capul de noptieră

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din Vințu de Jos, care și-a bătut iubita, în urma cu mai mulți ani, a fost condamnat la o amendă penală de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. În rechizitoriul întocmit de procurori este detaliat modul în care bărbatul și-a agresat de mai multe ori iubita, atât pe stradă, dar și în locuința unde aceștia stăteau. 

După ce a fost aruncată din pat și a dat cu capul de noptieră, femeia a anunțat autoritățile. Deși faptele s-au petrecut în toamna anului 2018, magistrații l-au condamnat pe bărbat abia în data de 17 august 2021. La scurt timp de la condamnare, motivarea instanței a fost făcută publică.

În data de 14 septembrie 2018, în jurul orei 10.30, pe fondul consumului de alcool și a geloziei, bărbatul a aruncat-o pe femeie din pat. În căzătură aceasta s-a lovit la cap. Apoi căzută la pământ femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele atât în cap cât și pe spate, în timp ce își proteja capul cu mâinile. Câteva zile mai târziu, pe o stradă din localitate, bărbatul a lovit-o pe femeie cu piciorul, apoi a năvălit pe ea și a lovit-o cu pumnii în față. din cauza faptului că aceasta a anunțat poliția cu privre la bătaia din data de 14 septembrie, scrie alba24.ro.

În timpul anchetei, magistrații au considerat că starea de pericol, a fost relativ redusă, deoarece femeia nu a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale după bătăile încasate. ”În ceea ce privește starea de pericol creată pentru valoarea socială ocrotită, raportat la zilele de îngrijiri medicale, instanța apreciază că aceasta este relativ redusă”, au precizat magistrații.

Pentru cele două fapte care au fost încadrate de magistrați ca violență în familie, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 4.485 de lei. Dacă nu o va plăti acesta riscă să meargă după gratii pentru faptele comise, i-au atras atenția judecătorii. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la pronunțare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel