Româncă, atacată cu un cuțit într-un autobuz în Roma. Mihaela: "Șoferul mi-a spus că nu vrea să se implice!"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mihaela, atacată cu un cuțit într-un autobuz în Roma - Șoferul mi-a spus că nu vrea să se implice!
Mihaela, atacată cu un cuțit într-un autobuz în Roma - Șoferul mi-a spus că nu vrea să se implice!

Mihaela Marian, o tânără de 26 de ani, a povestit pe TikTok, faptul că a fost în pericol să fie înjunghiată în autobuz, în timp ce se îndrepta spre casă, noaptea, și că șoferul nu a făcut nimic pentru a o ajuta.

"Am riscat să fiu înjunghiată, am cerut ajutor, dar mi s-a spus să mă descurc", a povesit Mihaela Marian, în vârstă de 26 de ani, care lucrează într-un restaurant din centrul Romei. Pe profilul său, ea a povestit agresiunea pe care a suferit în luna august, în timp ce se întorcea acasă, în jurul orei unu, cu un autobuz de pe linia 409.

Tânără a mai dezvălui faptul că șoferul, în ciuda rugăminților disperate de a fi ajutată, nu a făcut nimic pentru a o apăra sau pentru a chema poliția, scrie presa italiană.

După serviciu, Mihaela a ieșit la o plimbare cu o prietenă  pe Via del Corso. Seara a fost la un pas să se termine cu o dramă. 

"Doi băieți au îndreptat un briceag spre mine"

 

"M-am urcat în autobuz și m-am așezat lângă șofer. În autobuz erau  doar doi băieți care au venit lângă mine și m-au înconjurat. Unul dintre ei a îndreptat un cuțit mic spre abdomenul meu", povestește fata.

Mihaela a sărit și a ajuns la șofer, lovind în geam încercând să-i atragă atenția și rugându-l să o lasă să stea lângă el. "Inițial, șoferul nu a răspuns, așa că băieții au început să mă împingă, atingându-mă pe păr, pe brațe și pe cămașă", mai spune Mihaela.

 

"Șoferul a răspuns că nu vrea să se implice"


Între timp, Mihaela a continuat să lovească în geam cerând ajutor. La un moment, șoferul și-a dat ochii peste cap, a răspuns că nu vrea să fie implicat și și-a continuat drumul.

Mihaela nu știa ce să facă, se simțea în pericol, dar nu a vrut să coboare din autobuz, pentru că în acel moment nu era nimeni pe stradă și se temea că cei doi băieți o vor urmări, între timp a reușit să sune la poliție.

La un moment dat, Mihaela a observat cinci gunoieri, care lucrau pe stradă: "Am strigat cerând să oprească în fața stației de autobuz. Am coborât și am alergat spre ei, șocată. Au fost foarte drăguți și grijulii, m-au dus acasă, oferindu-mi apă, calmându-mă și asigurându-se că sunt bine", a mai dezvăluit Mihaela.

Mihaela a povestit ce a simțit în acele momente de cumpănă: "Eram îngrozită, fiind convinsă că mă vor înjunghia. Atacurile se întâmplă din păcate, dar ceea ce face diferența este cine se află în preajma noastră atunci când se întâmplă. Șoferul îndeplinea un serviciu public, era un bărbat de vreo 50 de ani, robust, după trăsăturile sale chiar ar fi putut fi un bodyguard. Nu pot să cred că s-a lăsat intimidat de doi copii".

Mihaela a reflectat mult asupra a ceea ce i s-a întâmplat: "Puteam să fi fost fiica lui, mă întreb dacă și-a dat seama după ce a ajuns acasă cum m-a pus în pericol comportamentul lui, dacă s-a întrebat ce s-a întâmplat cu mine, dar nu cred".

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel