Româncă, arestată în Germania, după ce a bătut un turist rus în Gara Centrală din Munchen

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost reținută de polițiști în Gara Centrală din Munchen, după ce a bătut un turist rus.  

Un rus a trecut printr-o experiență, pe care n-o va uita prea curând, după ce a fost luat la bătaie de o româncă în Germania. Potrivit unui comunicat al poliției, incidentul s-a petrecut în seara zilei de miercuri, 27 ianuarie, la mezaninul Gării Centrale din Munchen. Între românca, de 38 de ani, și rusul, de 28 de ani, a izbucnit o altercație. Se pare că femeia fără adăpost l-a atacat brusc pe bărbat, fără motiv.

Românca l-a lovit din senin pe tânăr

 

În jurul orei 18.30, un angajat de la biroul de informații al Deutsche Bahn a informat Poliția Federală că două persoane au început să se lovească reciproc. Polițiștii au reușit să localizeze imediat persoanele semnalate. Potrivit primelor investigații, românca se afla la etaj. Când rusul și însoțitoarea sa au a trecut pe lângă ea, femeia s-a apropiat brusc de ei și a început să-l lovească pe băiat, care a ripostat.

Cei doi turişti s-au întors pentru a părăsi locaţia, însă femeia a sărit pe spate rusului de 28 de ani.

Românca a cerut apoi ajutor unei patrule de la serviciul de securitate al Deutsche Bahn, care inițial a reușit să-i despartă. Apoi femeia s-a năpustit din nou asupra rusului și a trebuit să fie reținută de personalul de securitate feroviară.

Polițiștii, sosiți la fața locului, i-au dus pe toți cei implicați la secție pentru a lămuri faptele. Întrucât românca s-a plâns de o durere de cap, a fost examinată de serviciile de urgență, însă s-a dovedit că nu avea nimic.

După finalizarea tuturor formalităților și audierilor, toți cei implicați și-au putut continua drumul.

Poliția federală o investighează acum pe româncă pentru vătămare corporală și insultă. În plus, femeia va trebui să plătească și o amendă, pentru că nu purta mască în spațiu public, deși aceasta este obligatorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel