Româncă amenințată cu moartea de propriul copil: „Veniți! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 38 de ani și-a amenințat mama că o omoară cu un topor, aceasta din urmă fiind cea care a alertat autoritățile.

„Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară”, a spus mama bărbatului, când a apelat la serviciul 112.

Mai mult echipaje s-au deplasat la fața locului, individul fiind ridicat de jandarmi și dus la Spitalul Staționar II, Secția Psihiatrie, pentru investigații medicale.

În urma apelului, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc, din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei, potrivit Realitatea de Reșița.

Internat la Psihiatrie

 

Acesta a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței, precizează Jandarmeria Caraș Severin.

La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen, conform sursei citate.

„Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de „amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000 de lei. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor”, potrivit sursei menționate anterior.

Individul a fost condus la Spitalul Staționar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel