Româncă, aflată în izolare la domiciliu, agresată de soţ şi alungată din locuinţă cu copilul

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O româncă din municipiul Tulcea, aflată în izolare la domiciliu, a fost lovită de soţul ei şi alungată din casă cu copilul.

Caz tragic în Tulcea, unde o româncă aflată în izolare la domiciliu, a fost lovită de soţul ei şi alungată din casă cu copilul, în noaptea de joi spre vineri, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), scrie Agerpres. De asemenea, potrivit autorităților, femeia a fost preluată într-un Centru de recuperare pentru victimele violenţei domestice.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a reclamat că soţul său, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a lovit-o cu pumnul în zona spatelui şi alungat-o din locuinţă.

 

Nu este prima dată când femeia este agresată de soțul său



"Femeia a menţionat că este a patra oară când bărbatul o agresează fizic şi, fiind speriată, a luat copilul în grabă, părăsind locuinţa şi cerând sprijinul forţelor de ordine. Femeia şi copilul au fost preluaţi imediat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea şi transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea. În urma investigaţiilor medicale de specialitate acordate, s-a stabilit că femeia se afla în perioada de izolare la domiciliu, în actualul context pandemic", se arată în comunicatul IJJ.

Tânăra şi copilul ei au fost preluaţi de reprezentanţii Serviciului de Asistenţă Socială în vederea acordării de sprijin în cadrul Centrului de recuperare pentru victimele violenţei în familie.

Pe numele bărbatului s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, scrie Agerpres.

 

O femeie a fost bătută și tăiată cu securea de concubinul său

 

Cazurile de violență domestrică sunt în creștere, astfel că în urmă cu câteva săptămâni, o femeie a ajuns la spital, după ce a fost tăiată cu o secure de către concubinul său. Incidentul a avut loc ieri-seara, într-o localitate din raionul Fălești, Republica Moldova.  

Vecinii victimei au fost cei care au alertat oamenii legii. Ajunși la fața locului, angajații poliției au stabilit că victima, o femeie, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită zăcând pe pământ, în curtea concubinului.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu o secure în regiunea abdomenului. Femeia a fost transportată la spital.  Bărbatul de 47 de ani a fugit de la fața locului, scrie publika.md.

Vecinii povestesc că cei doi consumat deseori alcool, apoi se certau. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. El neagă că și-ar fi lovit concubina și nu știe cine a făcut-o. În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel