Român, urmărit cu elicopterul în Germania. Polițiștii l-au prins chiar în timpul unui jaf

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, urmărit cu elicopterul în Germania. Polițiștii l-au prins chiar în timpul unui jaf
Român, urmărit cu elicopterul în Germania. Polițiștii l-au prins chiar în timpul unui jaf

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii federali au arestat un român, de 49 de ani, care furase mai multe cabluri de conectare la calea ferată, în zona stației S-Bahn Friedrichshagen.

Miercuri, 29 iunie 2023, în jurul orei 23.00, angajații Deutsche Bahn AG au observat o persoană în zona liniilor dintre stațiile S-Bahn Friedrichshagen și Rahnsdorf, care a fugit în  pădurea din apropiere.

Ofițerii de poliție au folosit dispozitive de vedere pe timp de noapte și au  observat cum bărbatul a tăiat cablurile de mai multe ori și apoi le-a scos din zonă.

Cu ajutorul unui elicopter, polițiștii au reușit să-l depisteze și rețină pe hoț. Acesta a fost arestat provizoriu, transmite  presseportal.de.

Pe lângă un clește, bărbatul de 49 de ani avea la el cabluri  cu o lungime totală de aproximativ doisprezece metri. Poliția federală îl anchetează pe cetățeanul român, care este cunoscut poliției, pentru antecedentele penale de furt deosebit de grav.

S-a dovedit că românul avea interdicția de a intrare în Republica Federală Germania până în februarie 2024 și că fusese arestat de Oficiul pentru Imigrări din Berlin.

Prin urmare, se intenționează ca românul va fi dus în fața unui judecător, care va lua o decizie cu privire la locația lui ulterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel