Român, ucis cu sânge rece de doi indivizi care au mers apoi să se laude cu fapta lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O răfuială mai veche, între trei indivizi, s-a sfârșit tragic, în Iași. Unul dintre cei implicați a fost ucis cu sânge rece de ceilalți doi, în propria casă.

Câteva ore mai târziu, indivizii au revenit la locul crimei, în speranța că își vor găsi fostul tovarăș în viață. Nu s-au panicat când l-au văzut fără suflare și, conform anchetatorilor, i-au aprins o lumânare și au mers să se laude cu fapta în sat. De altfel, localnicii au anunțat oroarea.

Oamenii din localitatea Cozia povestesc că victima le-a tot creat probleme în trecut: de la furturi din gospodării și diverse agresiuni fizice.

Între cei trei, conflictele s-au ținut lanț. Poliția a intervenit - nu o dată - iar protagoniștii au trecut pe la spital, pentru îngrijiri.

Ultima dispută între bărbatul de 58 de ani şi așa-zișii tovarăși s-a sfârșit tragic.

„A fost vorba despre un traumatism cranio cerebral, cu fracturi de calota şi bază craniană”, spune Mihaela Apostol, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit Știrile PRO TV.

Cei doi suspecți, de 33 și 36 de ani, au fost internați la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru o expertiză. Cei de aici vor decide dacă au avut discernământ în momentul comiterii faptei - mai ales că ar fi mers să se laude prin sat.

Bărbatul ucis locuia singur. A fost condus pe ultimul drum azi-dimineață.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel