Spania. Și-a ÎNJUNGHIAT iubita și pe mama acesteia apoi a băut CLOR. Românul a murit la spital

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Românul din Alicante care și-a înjughiat fosta iubită și pe mama acesteia a murit, joi, după ce a băut o cantitate mare de clor. 

Un român în vârstă de 32 de ani stabilit în Spania a murit, joi, la spitalul din orășelul Dénia (provincia Alicante), acesta fiind internat în stare foarte gravă după ce a băut o cantitate mare de clor. Bărbatul a murit din cauza rănilor grave suferite la stomac.

Românul a recurs la acest gest după ce și-a înjunghiat fosta parteneră, de 27 de ani, și pe mama acesteia, de 43, ambele românce. Deși erau despărțiți de 7 luni, românul n-a mai suportat acest fapt și a mers la casa unde locuiau cele două femei. Bărbatul a intrat pe geam și s-a ascuns sub pat. Atunci când cele două au ajuns acasă, românul le-a atacat cu un cuțit, relatează portalul spaniol elcomercio.es.

Femeia de 27 de ani a fost rănită în zona omoplaților, în timp ce mama acesteia se află într-o stare mai gravă, fiind înjunghiată foarte aproape de inimă.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 17 iulie. După ce a lăsat cele două femei într-o baltă de sânge, românul s-a dus acasă și a băut acid clorhidric cu scopul de a-și lua viața.

Rănile suferite la stomac i-au fost fatale, românul decedând după câteva ore la spitalul din Denia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel