Român salvat de polițiștii de frontieră din Odesa după ce barca sa s-a scufundat în apele Ucrainei / Video

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O situație periculoasă a avut loc pe Dunăre - o ambarcațiune cu un căpitan la bord s-a răsturnat. Cu toate acestea, bărbatul a fost salvat. Tânărul român de 19 ani a fost scos din apă de polițiștii de frontieră din Odesa.

Angajații serviciului portuar au găsit o barcă răsturnată și un bărbat în apă pe Dunăre. Anunțând imediat polițiștii de frontieră de la detașamentul Izmail, a fost constituită o echipă pentru o operațiune de salvare.

Un cetățean român care a decis să își testeze ambarcațiunea după o revizie majoră a motorului. Cu toate acestea, din cauza vântului puternic și a manevrelor nereușite, ambarcațiunea s-a răsturnat, iar comandantul a ajuns în apa rece.

Român salvat de polițiștii de frontieră din Odesa după ce barca sa s-a scufundat în apele Ucrainei 

 

Polițiștii de frontieră au ieșit cu o barcă pentru a-l ajuta pe cel care se ținea de barca răsturnată. Acesta nu purta vestă de salvare și s-a trezit în apa rece, unde temperatura era de aproximativ 13℃. Operațiunea de salvare a avut succes, deși nu a fost posibilă scoaterea bărcii din apă din cauza pericolului, potrivit unui comunicat al detașamentului poliției de frontieră Izmail.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de frontieră români, care le-au mulțumit colegilor lor ucraineni pentru că i-au salvat viața. Incidentul ar fi putut fi o tragedie dacă nu ar fi existat o reacție rapidă. 

De menționat că vremea a fost rea în aceste zile în regiunea Odesa. „Nu vă expuneți la pericole și rămâneți acasă dacă este posibil“, este sfatul polițiștilor de frontieră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel