EXCLUSIV  Erich Mocanu revenit din Germania, dezamăgit de realitatea din București

Narcis Popa |
Data publicării:

Erich Mocanu, un român stabilit în Germania de mai bine de 20 de ani a fost șocat de realitatea din București, la revenirea în țară. 

Mocanu este dezamăgit că șoferii români continuă să parcheze unde vor, fără să țină cont de reguli de bun simț. Sosit în vizită în București, el a fost trist să observe că nu se ține cont de nici o regulă. 

"Am văzut ce înseamnă parcare a la București. Era o mașină parcată chiar pe trecerea de pietoni foarte aproape de Arcul de Triumf. Pe toată zona trecerii de pietoni am văzut parcate mașini. Vreo 4-5 și-au pus mașinile acolo. Este absurd. În Germania, dacă faci așa ceva rămâi instant fără mașină. Primăria se ocupă. Cunosc în regiunea Koln, acolo unde am stat 17 ani, situația foarte bine: La Koln, dacă îți lua mașina, trebuia să te duci la Leverkusen să-ți ridici mașina. Mai plăteai și 500 de euro amendă. Acolo nu se discută când este vorba de abuzuri de genul acesta: parcare pe trecerea de pietoni sau pe locurile pentru persoanele cu handicap. În 5 minute se ridică mașina. Cred că amenzile ridicate ar fi o soluție și pentru civilizarea oamenilor," a spus Erich Mocanu pentru stiridiaspora.ro.

Iată 'parcarea a la București': 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel