Român, reținut pentru furt, după ce a jefuit o navă germană aflată în marş pe Dunăre

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe bidoane cu antigel, zeci de litri de ulei şi peste 30 kilograme de vaselină au fost găsite de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa unui constănţean de 24 de ani, aflat în arest preventiv, bunurile fiind sustrase de pe o navă germană.

Bidoane cu antigel, zeci de litri de ulei şi peste 30 kilograme de vaselină au fost găsite de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa unui constănţean în vârstă de 24 de ani, aflat în arest preventiv, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres. Bunurile au fost sustrase de pe o navă sub pavilion Germania,în timp ce era în marş pe fluviul Dunărea.

Potrivit Poliției, românul în vârstă de 24 de ani fusese arestat preventiv pe data de 5 decembrie, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

"La data de 7 decembrie, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat aflat deja în arest preventiv, fiind reţinut de poliţişti la data de 3 decembrie, într-o faptă de furt calificat.

Din verificările efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în dosarul penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, de către un bărbat, de 24 de ani, arestat preventiv, la data de 5 decembrie, în această cauză, a reieşit că acesta este autor şi al unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

 

Motorină, antigel, vaselină, ulei şi chei fixe, sustrase de pe o navă sub pavilion Germania, ce se afla în marş pe Dunăre

 

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că, în luna mai a anului 2021, cel în cauză ar fi sustras mai mulţi litri de motorină, antigel, vaselină, ulei şi chei fixe, de pe o navă sub pavilion Germania, ce se afla în marş pe fluviul Dunărea", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

De asemenea, potrivit sursei citate, în urma percheziţiei la domiciliul românului, din judeţul Constanţa, poliţiştii au găsit şi ridicat 8 chei mixte, 11 bidoane cu antigel, 67 de litri de ulei sintetic, 33 de kilograme de vaselină şi o trusă cu cleşti pentru siguranţe. Toate bunurile ridicate au o valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.

"Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi destructurării unei reţele specializate în comiterea faptelor de natură penală prin acest mod de operare", se mai arată în comunicat, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel