Român reţinut pentru că şi-ar fi ucis în bătaie fosta soţie şi i-ar fi îngropat trupul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Craiova a fost reţinut, fiind suspectat că, anul trecut, şi-a ucis în bătaie fosta soţie şi i-a îngropat trupul. Femeia a fost dată dispărută vineri, de fiul său, care afirma că ea ar fi trebuit să ajungă în Italia la muncă şi nu a mai putut-o contacta, iar cadavrul a fost găsit în comuna Şimnicu de Sus.

Ancheta a început după ce, vineri, poliţiştii din Craiova au fost anunţaţi de un bărbat din comuna Seaca de Câmp despre faptul că, în luna martie 2021, mama sa, din municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul său cu intenţia de a ajunge în Italia, iar de la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea.

"În continuarea activităţilor de căutare privind plecarea voluntară a numei Albişoru Silvia, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în urma investigaţiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie", a anunţat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Dolj.

Român reţinut pentru că şi-ar fi ucis în bătaie fosta soţie şi i-ar fi îngropat trupul

 

Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituită echipă complexă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 3 Poliţie Craiova şi Serviciul Criminalistic.

"În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârşitul lunii aprilie 2021, în locuinţa comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soţ, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Şimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat. În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Şimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere", a precizat Poliţia.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel