Român RĂNIT pe 10 august vrea REDESCHIDEREA Secției de Arși. Acolo a fost îngrijit

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român rănit în timpul protestului din 10 august 2018 vrea ca Secția de Arși din Târgu Mureș să fie redeschisă. Bărbatul a fost îngrijit de medicii care ucrau în această secție după ce a fost rănit. 

"Secția de arși din Tîrgu Mureș în care am fost internat după 10August a fost închisă. Nu înțeleg de ce? Am avut norocul să fiu internat în cea mai bună și profesională secție din țară unde am fost tratat de o arsură la picior provocata de Jandarmerie in evenimentele din 10August 2018.
SEMNEAZĂ PETIȚIA: Redeschiderea secției de arşi la Tîrgu Mures!", a scris Ciprian Vasile Vlad pe pagina de Facebook. 

Oricine poate semna petiția online. Acesta este apelul pacienților care au fost îngrijiți de medicii care se aflau pe acea secție. 

"Secţia de arşi din Tîrgu Mureş, aparţinând Spitalului Clinic Judeţean Mureş, a fost închisă în urma unei decizii inexplicabile începând cu data de 01.06.2019.
    Noi, foştii şi actualii pacienţi care am fost îngrijiţi cu un înalt profesionalism în ultimii 34 de ani de catre personalul acestei secţii, condus de dr.Adrian Boţan, solicităm conducerii Spitalului Clinic Judeţean Mureş să revină imediat asupra deciziei sus amintite şi să redeschidă cât mai curând acest vechi serviciu medical unic cu enorma importanţă civilă şi strategică."

https://secure.avaaz.org/ro/community_petitions

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel