Român, mort într-un cumplit accident. Marian muncea în Norvegia și venise acasă de Sărbători: „Sufletul meu, m-ai distrus”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Român, mort într-un cumplit accident. Marian muncea în Norvegia și venise acasă de Sărbători: „Sufletul meu, m-ai distrus”
Român, mort într-un cumplit accident. Marian muncea în Norvegia și venise acasă de Sărbători: „Sufletul meu, m-ai distrus”

Marian, în vârstă de 25 de ani, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă, pe un drum din Tulcea. Tânărul, de loc din localitatea Rachelu, lucra în Norvegia și venise acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

„Sufletul meu, m-ai distrus”, este strigătul de durere al femeii care, ieri, și-a pierdut fiul de 25 de ani, în urma unui accident cumplit de motocicletă, relatează Observator.

În jurul 13.40, Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române anunțat că pe DN 22 (E 87) Brăila-Tulcea, între localitățile Jijila și Garvăn, județul Tulcea, „s-a produs o coliziune între o motocicletă și un  autoturism, eveniment soldat cu rănirea motociclistului, ce este evaluat medical la fața locului”.

În urma impactului extrem de violent, motocicleta tânărului a fost aruncată în afara carosabilului, iar Marian a suferit leziuni foarte grave.

A fost transportat cu ambulanța la spital, unde, din păcate, s-a stins câteva ore mai târziu. 

 

Marian lucra în Norvegia și venise acasă de Sărbători

 

Familia lui Marian și prietenii lui motocicliști și nu numai sunt șocați de moartea fulgerătoare a tânărului de 25 de ani. Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte dragul meu verișor, ai lăsat în urma ta foarte multă durere!”

 

„Dumnezeu să te ierte!! Prea repede ai plecat, prea repede te-ai lăsat învins!”

„Ai plecat prea repede printre ingeri "VĀRUȚU"!!! Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului, care ramane in urma ei. Un copil vesel, un frate drag, un prieten bun ai fost pentru noi toti! Nu vom uita niciodata veselia si pofta de viata pe care am pierdut-o cu toții. Dumnezeu sa te ierte suflet drag!”

„Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Ai plecat mult prea devreme de langa noi. Ma rog ca Dumnezeu sa iti ierte toate pacatele. Ai fost si vei fii mereu in inima noastra”

„Viața a fost cu mulți nedreaptă și a adus multă suferință celor dragi nouă. Azi a făcut același lucru lasănd un gol imens în locul care nimeni nu-l poate umple niciodată. Azi un fiu al satului Rachelu a plecat dinte noi, prea devreme, prea repede și pentru totdeauna.  Drum lin către cer fiu al satului Rachelu”.

Marian era din Rachelu și locuia în comuna Luncavița din județul Tulcea. Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator, tânărul de 25 de ani lucra ca sudor în Norvegia și venise acasă de Sărbători. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel