Român, mort după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal și l-a strivit

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român în vârstă de 50 de ani a murit, luni, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de apă, adânc de 2 metri, în județul Tulcea.

 

 

Bărbatul a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de apă, adânc de 2 metri, aflat între localitățile Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos, din județul Tulcea.

Pompierii din Tulcea au găsit un tractor răsturnat într-un canal aflat între localitățile Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos.

În urma descoperiri, aceștia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport scafandri, o ambulanță SMURD și 12 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

La fața locului, pompierii au găsit un tractor răsturnat într-un canal de apă cu o adâncime de aproximativ 2 metri.

„Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost extras din cabina tractorului cu ajutorul scafandrului. Din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În acest caz, cercetările continuă pentru a se stabili cum s-a produs cu exactitate evenimentul, scrie Mediafax.

 

Un bărbat a murit, prins sub tractorul pe care îl conducea

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când un bărbat a avut parte de un sfârșit tragic într-o pădure din județul Vrancea, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi l-a strivit.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit într-o pădure din satul Dălhăuţi, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi l-a strivit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. "Într-o pădure de pe raza satului Dălhăuţi, un bărbat de 35 de ani, din Poiana Cristei, în timp ce aduna material lemnos rezultat în urma exploatărilor forestiere, s-ar fi răsturnat cu tractorul, suferind leziuni grave. Până la sosirea echipajului medical bărbatul a decedat", a precizat astăzi, 19 noiembrie, IPJ Vrancea.

Potrivit polițiștilor, în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tristul eveniment, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel