Român, mort după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod și a luat foc. Bărbatul a ars de viu

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 36 de ani, a murit, marți seara, după ce mașina pe care o conducea, în comuna Salcia, județul Teleorman, a lovit un cap de pod și a luat foc.

 

 

Potrivit Poliției Teleorman, impactul , în care românul și-a pierdut viața, a avut loc în comuna Salcia, din județul Teleorman, după ce mașina condusă de șoferul de 36 de ani a părăsit drumul și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului violent, mașina acestuia a luat foc și a ars în totalitate, bărbatul fiind captiv înăuntrul automobilului său.

Astfel, în urma incendiului, șoferul de 36 de ani a fost găsit carbonizat în mașina care a ars în întregime.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii aciidentului rutier, scrie Mediafax.

 

Româncă, arsă de vie în mașină

 

În urmă cu câteva săptămâni, o tânără de 30 de ani a avut parte de un sfârșit la fel de groaznic în urma unui accident înfiorător pe DN 2A, la intrarea în Andrășești, județul Ialomița. Avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Georgiana V. murit arsă de vie, după mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac şi a luat foc.

Tragedia a avut loc seara trecută, pe DN 2A, la intrare în localitatea Andrășești, județul Ialomița. Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 21:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia fiind solicitați să intervină la un accident rutier.

O tânără a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, iar autoturismul a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac şi a luat foc, relatează Observator. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare, un SMURD, și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița.

Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar şoferiţa nu a avut nicio şansă de supraviețuire. Salvatorii au găsit-o pe Georgiana carbonizată, în interiorul autoturismului.

Tânăra de 30 de ani era singură în maşină şi a rămas încarcerată. În urma accidentului, traficul a fost complet blocat aproape două ore pe DN2A.

Poliţiştii fac în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. Potrivit unor surse din anchetă, în decursul acestui an, fata ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de șapte ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel