Român, lovit de o maşină lângă un bancomat din Piatra Neamţ. Şoferiţa a încurcat frâna cu acceleraţia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accident_bncomat_neamt
accident_bncomat_neamt

Un accident rutier s-a produs azi, în Piatra Neamţ. Un tânăr care aştepta la un bancomat să scoată bani, a fost lovit de o maşină scăpată de sub control.

 

Incidentul a avut loc într-o parcare din centrul oraşului. Cei care aşteptau la bancomat au fost îngroziţi de cele întâmplate.

Autorul accidentului este o tânără de 20 de ani, care a încurcat frâna cu acceleraţia. Până să-l accidenteze pe un tănâr de 21 ani, şoferiţa a acroşat autoturismul unui taximetrist. Victima a avut noroc deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips. În momentul când maşina a intrat în el, bărbatul a fost impins în interior cu tot cu zidul.

"Este vorba despre o şoferiţă de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acrosat un taxi care era parcat în staţie, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) şi a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamţ care era la bancomat. Victima a fost transportată la spital, iar şoferiţa a fost testata alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpă", a transmis IPJ Neamţ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel