Român întors din străinătate, jefuit de un prieten după ce a dat de băut la cârciuma din sat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român recent întors din Marea Britanie a fost bătut și jefuit de un consătean. Tânărul s-a dus în barul din localitatea natală din județul Suceava şi a făcut cinste prietenilor, dar şi altor cunoscuţi. Acest lucru se pare că nu i-a prins foarte bine.  

Fapta a avut loc în noaptea de 19 spre 20 februarie. Bărbatul de 30 de ani a povestit că s-a întors recent din Marea Britanie, unde a muncit, iar în cursul zilei de 19 februarie a mers la un bar din localitatea Zvoriștea (județul Suceava) unde s-a întâlnit cu mai mulți prieteni și au consumat băuturi alcoolice. El s-ar fi lăudat cu banii câștigați în străinătate.

Printre cei cinstiţi de sucevean s-a aflat şi un tânăr de 19 ani, care l-a urmărit la plecare şi apoi l-a prins pe o alee întunecată din localitate, apoi l-a jefuit, dar a găsit în portofelul victimei doar 600 de lei, scrie newsbucovina.ro. 

Înainte de închiderea barului, cu aproximativ 20 minute, în incintă au mai rămas gestionarul, bărbatul de 30 de ani, tânărul și fratele lui.

Ulterior, bărbatul a plecat spre casă, mergând pe DN 29A, apoi pe o alee întunecată, aflată într-o zonă unde nu sunt locuințe și care nu este supravegheată video.

În moment acela, bărbatul a fost ajuns din spate de tânărul de 19 ani care l-a împins în șanțul situat pe marginea aleii. Bărbatul a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portmoneul, a sustras suma de aproximativ 600 lei și a fugit.

Tânărul de 19 ani a fost prins rapid și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de "tâlhărie calificată", acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost restituiți proprietarului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel