Român, întors din Marea Britanie, prins la frontieră cu permis de conducere fals. L-ar fi cumpărat cu 700 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vama_bors
vama_bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosindu-se de un permis de conducere fals, pentru care a plătit suma de 700 de euro. 

În data de 10.12.2020, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu  deţine dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 700 euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel