Român întors din Germania, mort după ce a ieșit din carantină. Alin avea doar 20 de ani: „Am vorbit să ne adunăm toți, acum ne aduni tu” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Alin Hususan și-a găsit sfârșitul la numai 20 de ani, într-un grav accident de circulație produs în Sibiu, pe drumul dintre Loamneș și Alămor. 

Tragedia s-a produs luni dimineață. Alin se afla la volanul mașinii sale când a decis să intre în depășirea unei căruțe, fără să se asigure. Potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

„Din primele cercetări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

2. -imagine fara descriere- (alin_hususan_acc.jpg)

În urma impactului, mașina condusă de Alin s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe câmp, tânărul de 20 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate.

Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență, însă a decedat la scurt timp.

3. -imagine fara descriere- (alin_hususan_acc_2.jpg)

 

Alin revenise recent din Germania

 

Întreaga comunitate din Păuca este în stare de șoc, după moartea lui Alin.

Băiatul se întorsese de curând din Germania. A lucrat acolo, iar când s-au închis granițele, din cauza pandemiei de coronavirus, s-a întors acasă, în România.

A reușit să-și vadă familia abia după ce a stat două săptămâni în izolare, într-un hotel din centrul Sibiului.

Luni, în momentul când s-a produs nenorocirea, plecase să-și spele mașina.

„A venit din Germania când s-au închis granțele și a stat două săptămâni la Ramada în carantină. Așa un băiat cuminte era. Ieri s-a dus să își spele mașina la Sibiu și a făcut accident. Suntem șocați toți”, a spus pus o rudă a băiatului, potrivit Ora de Sibiu.

 

„Erai tânăr aveai tot viitorul înainte”

 

„Încă nu pot să cred că te-ai dus prea repede dintre noi. Erai tânăr aveai tot viitorul înainte dar asta a fost soarta ta, îmi pare rau ca ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te odihnească, prietene!”, a scris pe Facebook un prieten apropiat.

„Dumnezeu să te odihnească, coleg drag ! După atâta timp cât am tot vorbit să ne adunăm toti, nu am reușit. Acum ne aduni tu”, a scris o colegă de-a lui Alin, tot pe Facebook.

„Alin s-a dus prea devreme. Era un băiat cu poftă de viață, de câte ori îl vedeam era tare vesel, cu zâmbetul pe buze. Din câte l-am cunoscut eu, era un om foarte bun. Păcat de el, prea tânăr să moară”, a spus și o amică a băiatului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel