Român, internat la spital cu arsuri grave, după ce flăcările i-au mistuit casa

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital, după un incendiu care i-a mistuit casa, izbucnit cel mai probabil din cauza jarului căzut pe materiale combustibile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, românul a suferit arsuri pe faţă şi mâini şi a fost transportat la spital, scrie Agerpres. Conform autorităților, incendiul a fost semnalat marţi seara, în jurul orei 20.00, în satul Beştepe, din județul Tulcea, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinţei, cu pericol de propagare la o anexă şi la locuinţele din apropiere.

"Echipajul Ambulanţei, sosit la faţa locului, a acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri la nivelul feţei şi la membrele superioare, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Tulcea. Pompierii au reuşit să salveze două camere ale locuinţei, o anexă şi locuinţele din vecinătate", precizează ISU Delta.

De asemenea, focul a fost unul violent, astfel că pompierii au acţionat mai bine de două ore şi jumătate. Potrivit ISU Delta, a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, dar şi toate bunurile materiale din trei camere - electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte, scrie Agerpres.

 

Un incendiu violent a distrus patru locuințe. Un bărbat cu probleme psihice, găsit mort în beciul casei

 

Un alt incendiu puternic a distrus, în urmă cu câteva zile, patru case, într-o localitate din Vaslui, iar de vină ar fi unul dintre proprietari, un bărbat cunoscut cu boli psihice. 

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi pus focul și apoi ar fi dispărut, relatează ȘtirileProtv. Ulterior, acesta a fost găsit mort în beciul casei sale.

Totul a început când oamenii au ieșit din locuințe îngroziți, fiind alertați de fumul puternic. Astfel, aceștia au sunat imediat la 112. Potrivit acestora, de vină ar fi un vecin cunoscut ca având afecțiuni psihice. Acesta locuia singur și, potrivit vecinilor bărbatului, i-a amenințat de mai multe ori că va da foc casei.

Astfel, în urma incendiului au ars patru case, iar trei familii au privit neputincioase cum locuințele lor sunt mistuite de foc. Opt echipaje de pompieri sosite de la Vaslui au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă și la alte case.

Potrivit pompierilor, acestea erau vechi și construite una lângă cealaltă, scrie ȘtirileProtv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel